• Kvíz Ivana Pastuchu 25 rokov SSS TU
  • Aj v sezóne 2023/24 sa môžete stretnúť s turnajom vo verzii Scrabble dostupnej v obchodoch (bez Q a W, 110 kameňov – viď Zoznam písmen v hre). Na herna.net je táto verzia označená ako „slovenský m“. 
  • Aj v tejto sezóne platí, že každý nováčik, ktorý sa zúčastní aspoň na 3 živých turnajoch, získa od SSS hraciu súpravu scrabble so 100 hracími kameňmi, ktorá sa už nepredáva v obchodoch.

Posledný 16. kvalifikačný turnaj sezóny sa uskutoční 14. 9. 2024 v Spišskej  Novej Vsi, prihlasovanie je možné len do 7. 9. 2024.
Pozvánka Prihlasovací formulár Tabuľka prihlásených SWIPS

PRVÝKRÁT PO 75 ROKOCH PREDSTAVUJE MATTEL NOVÝ SPÔSOB HRANIA KLASICKEJ HRY SCRABBLE pri príležitosti Medzinárodného dňa SCRABBLE 13.4. - ROZOHRAJ TO VIAC.  Prvých šesť nových hracích súprav získali najúspešnejší hráči na Vykladacích Majstrovstvách Slovenska.

 

Po 14. raz sa stretli súťažiaci 6. 4. 2024 na Majstrovstvách Slovenska vo vykladacom scrabble, ktoré podporovalo Mesto Liptovský Hrádok. Po siedmy raz sa vykladacou majsterkou stala Eva Zahradníková pred Patrikom Pinterom a Jaroslavom Vernarským, blahoželáme :-)

Vyhodnotenie