KOŠICE


    4. máj 2019


 

9. kvalifikačný turnaj na 21. majstrovstvá Slovenska v Scrabble


Košice, NAŠA jedáleň
Južná trieda 82
www.nasa-ke.sk

registrácia od 8:30, začiatok turnaja 9:00

štartovné - 10 € pre členov SSS, 12 € pre nečlenov

09:00 – 09:15 - otvorenie, privítanie, príhovory, inštrukcie
09:15 - 1. kolo

13:00 – 14:00 - Obed

16:40 – 17:00 - Ukončenie turnaja

Dĺžku prestávok  medzi jednotlivými kolami budeme prispôsobovať podľa potreby.

Po celý deň budú k dispozícii buchty od Trudy. Na raňajky aj káva a čaj. Na olovrant pizza margheritta.

Daniel Brezovan
brezovandaniel@azet.sk
0910 491 225
Prihlásenie vyplnením formulára do 2. mája 2019 do 23:59.
Prvých 29 prihlásených vkusný darček neminie (už sa teším, ako ich budem rozdávať).

Prípadné zmeny v prihlasovacom formulári vykonáte tak, že v došlom maili od Formuláre Google, v treťom riadku kliknete na UPRAVIŤ ODPOVEĎ

Zoznam prihlásených nájdete TU.

 
šachové hodiny, 22 minút pre jedného hráča, na turnaji sa odohrá 7 kôl.
ubytovanie široká ponuka na webe

Inštrukcie pre motoristov :
Pri príchode do Košíc sa zaraďte na smer MISKOLC, pokračujte, až sa dostanete na Južnú triedu, je to cesta diaľničného typu, ktorú v strede neohraničujú zvodidlá, ale električková trať. Strategický bod, Most VSS, kolmo pretína Južnú triedu. Pôjdete popri ňom, cezeň, alebo podeň. Keď ho budete mať za chrbtom, treba sa zaradiť do ľavého jazdného pruhu a zbystriť pozornosť, pretože po cca 100 m uvidíte po pravej strane predajňu FRESH a tam treba odbočiť doľava a do protismeru – držte sa v pravom  pruhu. Čoskoro uvidíte prízemnú budovu s nápisom INTERCARS, tam zabočíte doprava, jedáleň NAŠA je za budovou INTERCARS. Parkovanie bezproblémové.

Doprava MHD zo železničnej a autobusovej stanice – najjednoduchšie je nastúpiť na električku č. 3, zastávka je pred stanicou (Staničné námestie). Premáva v 20 min. intervaloch. Vystúpite na 9. zastávke VSS križovatka. Keď sa električka vymotá z centra, pôjde celú dobu rovno (cca 7 min) v smere zo severu na juh. Akurát tesne pred zastávkou VSS križovatka zabočí doľava a zastane pod mostom. Vystúpite a prejdete na chodní ,tak, aby ste pokračovali v smere sever-juh, teda rovnobežne s Južnou triedou, ktorú budete mať po pravej ruke. Asi po 20 metroch uvidíte prízemnú budovu s nápisom INTERCARS, zabočíte doľava k budove, Jedáleň NAŠA je za budovou INTERCARS.

Mapa