HUMENNÉ

4. júla 2020

 

12. kvalifikačný turnaj na 22. MS v Scrabble – KONEČNE LIVE!

 

History Art & Music Club, Komplex Hviezda, Hviezdoslavova 1, Humenné

Milí hráči, hráčky, priatelia,
bude mi cťou privítať Vás v mojom rodnom meste, ktoré bude mať na scrabblovej mape Slovenska premiéru open turnajom O veľkú cenu mesta Humenné (a malú cenu oslávenca Lajčiho ;o)) ). Záštitu nad týmto premiérovým turnajom prevzal primátor mesta Humenné pán Miloš Meričko.
Pôvodne bol turnaj plánovaný v centre mesta v nádherných priestoroch kaštieľa a obed v priľahlom parku - top reštaurácii Bergamo (aká symbolika so vznikom C19 v Európe ;o)) ). Ale aká nuda by bola, keby bolo všetko dokonalé, však?
To, čo bolo dohodnuté v januári 2020 (radnica, kaštieľ, ubytovanie, sponzori), začiatkom júna (dovtedy nebolo o čom a s kým) neplatí a všetko je inak. Vihorlatské múzeum predsa len dostalo peniaze na rekonštrukciu nádvoria a začínajú so stavebnými prácami. Ale v Humennom existuje zaujímavý klub s históriou a atmosférou (a super majiteľom), ktorý nás prichýli www.historyclub.sk, FB History Art & Music Club. Je „za rohom“ doporučeného ubytovania a neďaleko stanice. Väčšina stolov bude vonku pod prístreškom a slnečníkmi.
Sama dobre viem, že je pohodlné absolvovať kvalifikačný turnaj doma na svojom gauči s kompletným domácim servisom. Verím, že mnohí opustíte rozmaznávajúcu komfortnú zónu a vyberiete sa na „ďaleký východ“. Príďte a užime si to naživo ;o).
         Veľmi sa na vás teším. JJ

registrácia od 8:30, začiatok turnaja o 9:00

štartovné :  10 € pre členov SSS, dôchodcov a deti do 15 rokov,  12 € pre nečlenov

09:00 – 09:15 - otvorenie, privítanie, príhovory, inštrukcie
09:15 - 1. kolo

Dĺžku prestávok medzi jednotlivými kolami budeme prispôsobovať podľa potreby.

Jana Jalčová
jalcova.j@gmail.com
0907 533 767
Prihlásenie vyplnením formulára do 2. júla 2020, najneskôr do polnoci. Prípadné zmeny v prihlasovacom formulári vykonáte tak, že v došlom maili od Formuláre Google, v treťom riadku kliknete na UPRAVIŤ ODPOVEĎ

Zoznam prihlásených nájdete TU.

šachové hodiny, 22 minút pre jedného hráča, na turnaji sa odohrá 7 kôl.
ubytovanie Milénium Café & Penzión, Štefánikova 39, Humenné.
www.penzionmilenium.sk. Tel. 057 7720917 po 14. hodine. Heslo: SCRABBLE.
Kombinácie ubytovania: prízemie 2+1, 2+1, 4+1; 1.poschodie 2, 3, 2. Všetky izby s vlastným sociálnym zariadením a sprchou, niektoré s vaňou, na poschodí s balkónikom. Na prízemí k dispozícii spoločná kuchynka. Malé parkovisko pod oknami.
Ak sa budete chcieť rozhodnúť pre iné ubytko, cinknite pre prípadné odporúčanie/neodporúčanie.

 

Inštrukcie pre motoristov :

Komplex má 2 parkoviská:
1. Hviezdoslavova ulica č. 1 oproti detskej poliklinike: GPS 48.933796, 21.905943
2. Parkovisko na Pugačevovej ulici č. 28: GPS 48.934446, 21.904912
Parkovať sa dá aj pozdĺž Hviezdoslavovej ulice pri ZŠ (pre autobusy z Liptova a B. Bystrice).

Inštrukcie pre nemotoristov :
MHD v Humennom nepotrebujete ;o) Pešo ste na mieste prechádzkovou chôdzou do 7 minút. Keď vystúpite z vlaku alebo autobusu, musíte sa dostať krížom cez parčík, ktorý uvidíte po pravej strane. Použite podchod, prosím. Na konci parku pred hotelom Karpatia sa pustíte po uličke na odbočku na Hviezdoslavovu ulicu. Na Hviezdoslavovej ulici (rodinné domčeky) po ľavej strane miniete Obvodné oddelenie PZ SR a potom rovno po pravej ruke uvidíte ihrisko a budovu ZŠ J. Švermu. A veľká štvorcová budova z predchádzajúcej éry oproti škole je komplex HVIEZDA (bývalá hotelovka).