Partizánske

30. júna 2012


Penzión Kalinka sa nachádza v miestnej časti Malé Bielice v blízkosti kúpeľov.

Príchod od
Prievidze (cez Nováky a Oslany) :
Prejdete po hlavnej ceste cez celé Partizánske. Miniete tri benzínové pumpy a Tesco po pravej strane. Stále pokračujete smerom na Topoľčany. Cez Veľké Bielice a dvojitú zákrutu sa plynulo dostanete do Malých Bielic. V Malých Bieliciach (nie skôr) treba odbočiť doľava. 150 m pred odbočkou je žltomodrá smerová tabuľa s označením penzión Kalinka a priamo na križovatke ešte tabuľa TERMÁLNE KÚPELE. Po odbočení pôjdete po ceste asi 500 metrov, prejdete cez železničné priecestie so závorami a ešte cca 350 m rovno. Po pravej strane uvidíte penzión Kalinka.

Príchod od Topoľčian (cez Žabokreky nad Nitrou)  :
Vojdete do Malých Bielic a hneď na prvej odbočke zahnete doprava. Je tam veľká tabuľa s nápisom TERMÁLNE KÚPELE. Po odbočení pôjdete po ceste asi 500 metrov, prejdete cez železničné priecestie so závorami a ešte cca 350 m rovno. Po pravej strane uvidíte penzión Kalinka.

Príchod od Nitry (cez Bošany a Brodzany) :
Z Brodzian prídete cez most do Veľkých Bielic a pôjdete stále po hlavnej ceste. Prejdete cez železničné priecestie so závorami a po cca 600 metroch dôjdete na prvú väčšiu križovatku. Tu zabočíte doľava smerom na Topoľčany. Pôjdete cez časť Veľkých Bielic, ktoré po dvojitej zákrute plynulo prejdú do Malých Bielic. V Malých Bieliciach (nie skôr) treba odbočiť doľava. 150 m pred odbočkou je žltomodrá smerová tabuľa s označením penzión Kalinka a priamo na križovatke ešte tabuľa TERMÁLNE KÚPELE. Po odbočení pôjdete po ceste asi 500 metrov, prejdete cez železničné priecestie so závorami a ešte cca 350 m rovno. Po pravej strane uvidíte penzión Kalinka.

Príchod od Trenčína (cez Bánovce, Hradište a Návojovce) :
Keď vojdete z Návojoviec do Veľkých Bielic, pôjdete stále po hlavnej ceste. Prídete na prvú väčšiu križovatku. Na nej zabočíte doprava smerom na Topoľčany. Pôjdete cez miestnu časť Veľké Bielice, ktoré po dvojitej zákrute prejdú do Malých Bielic. V Malých Bieliciach (nie skôr) treba odbočiť doľava. 150 m pred odbočkou je žltomodrá smerová tabuľa s označením penzión Kalinka a priamo na križovatke ešte tabuľa TERMÁLNE KÚPELE. Po odbočení pôjdete po ceste asi 500 metrov, prejdete cez železničné priecestie so závorami a ešte cca 350 m rovno. Po pravej strane uvidíte penzión Kalinka.


INŠTRUKCIE PRE TÝCH, KTORÍ PRÍDU VLAKOM ALEBO AUTOBUSOM
Treba počítať s tým, že na uvedené miesto mestská doprava v sobotu ráno nejde. Je to asi 5 km zo stanice. Nech hráči, ktorí nepôjdu vlastnou dopravou, napíšu čas príchodu vlaku alebo autobusu. Organizátor pre nich zabezpečí odvoz na miesto konania turnaja.