Nitra

2. júna 2012

Miesto :  PKO - Park Centrum Olymp, Nitra            MAPA
Čas : 
registrácia od 8:30, začiatok turnaja o 9:00
Organizátor :   Viera Jambrichová       viera@vika.sk      0903 255719
                          Noro Lančarič   
0902 277778
Prihlasovanie :  mailom na adresu organizátora alebo telefonicky do 30.5. do polnoci.
Strava :    1.  Plnené hydinové mäso, hranolky, ryža, zeleninová obloha
                 2.  Vyprážané šampiňóny alebo vyprážaný syr
, hranolky, zeleninová obloha
Kto chce vegetariánsku stravu, nech to nezabudne uviesť. Ostatným sa objedná mäso.
Inštrukcie pre motoristov a cestujúcich :  TU
Systém hry :   2x22 minút
Ubytovanie :  Na požiadanie zabezpečí Noro. Volajte na
0902 277778. Nocľah od 7 eur.

V Nitre sa hrá o Pribinov pohár.
Bude sa hrať tiež o cenu za tematické slová.
Zároveň vyhlasujeme súťaž o Víťaza Nitrianskeho kniežatstva. Započítavajú sa sem body z turnajov v Nitre, Partizánskom a Seredi.

          Teší sa na vás Vierka a Noro.


Heslo turnaja :  KNI
ŽKU ODERIE ABSTINENTKA?
Riešenia posielajte do 1. júna do 20:00 na adresu  sit.scrabble@gmail.com
Spravodlivejšie ako odmeňovať najrýchlejšieho riešiteľa (niekto nemá internet doma, niekto zase v práci) bude losovanie odmeneného počítačom.
Heslo KTO BUDE NITRIANSKE KNIEŽA? vyriešilo 7 scrabblistov. Počítač vylosoval Miroslavu Janikovičovú, ktorá dostala odmenu.


1. miesto :  Jozef Poremba
2. miesto :  Roman Heriban
3. miesto :  Slavo Kohútik


KRÍŽOVÁ TABUĽKA      KOLÁ             REKORDY      BINGÁ


Pribinov pohár

Jedno veľké ďakujem pre moju doktorku MUDr. Krúžlikovú, ktorá má rada umenie a SCRABBLE, no nikdy ho nehrala. Je hlavným „dodávateľom“ umeleckých diel pre víťazov :))

1. cena:  Milan Lukáč                            Muchokomár  - maľba
2. cena: Anna Jarmila Koprdová           Slnečnice     - textília

Sponzori, ktorým ďakujeme:

   - primátorovi mesta Nitra Jozefovi Dvončovi
   - Nitrianskemu samosprávnemu kraju, menovite
Miloslave Kollárovej
   - nemenovanému sponzorovi, ktorý len tak frajersky vytiahol z vačku 100 €, dokúpte si, čo potrebujete, len zachovajte moju anonymitu

 

Milí scrablisti !

Nitrianski členovia klubu Peťo Lámer, Robo Soták, Tomáš Daniš a Noro Lančarič ráno o ôsmej začali vynášať z auta do priestorov PKO scrabble poklady, na najťažší kufor sme využili prvého prítomného hráča Mira Vaňu a prvú osádku auta partizánskej značky sme do vynášania zapojili tiež. Mysleli sme si, že sme prví, ale to už náš predseda raňajkoval v reštaurácii; presne ako sa patrí na hlavu spolku, prvý sa prihlásil na turnaj a prvý aj prišiel, posledný odchádzal.

 Priebeh turnaja bol presne taký ako vždy: po každom kole sa niektorí usmievali, niektorí frflali, niektorí tvorili rekordy:

A Ľubo s Erikou sa teraz popri spracovávaní tabuliek pýtajú, či mal Marcel Makovník naozaj 11 bíng. „Je to dosť, však? A hovorila si, že budeš písať aj nejakú správu; to by bolo dobré aj uviesť, lebo asi najviac zatiaľ bolo tuším 10.“
Je to tak, Erika, prekontrolovali sme, a skutočne: 11 bíng!  Gratulujeme
, Marcel, dostávaš za úlohu prekonať svoj vlastný rekord!  J

Niektorí pociťovali veľké sklamanie z konečných výsledkov a mali chuť sa dobre opiť. Len neviem, prečo si teda tak rýchlo zdúchol, Peťo, mohli sme zalievať spolu (čo nebolo, môže byť), aj keď každý z nás iný smútok, napr. Noro by sa rád posunul kúsok vyššie a už tradičné 4. miesto prenechal konečne iným súperom. Možno by ho tak dobre spláchol, že by bol už stále iba tretí, alebo aj prvý, ale to by si sa asi nahneval, že ti berie „flek“...

Rada pre organizátorov turnajov:

Ak máte v stredu pred turnajom iba 16 prihlásených ľudí, skúste sľúbiť hráčovi tortu ako odmenu za účasť, možno príde tak, ako Paľko Boroš z Komárna. Vo štvrtok potvrdil účasť, v piatok som mu tortu upiekla. Lenže nič iné mi nezostávalo, ako upiecť ešte jednu pre Nora, aby Paľkovi nezávidel a aby sa ušlo každému.

Tomáš Daniš nám to celé pre nitriansku televíziu natočil; ďakujeme!

Ozaj, kto z vás si všimol, že z redakcie Nitra24 tam boli nafotiť našu akciu? Ja o tom neviem, ale Tomáš ich tam videl. Škoda, že som si vypla zvonenie, volali mi...

Začínala som poďakovaním a poďakovaním aj končím. Klobúk dole, Evka Zahradníková, podaril sa ti husársky kúsok. Urobila si radosť nielen Mirovi Vaňovi, ktorý je rád, že je vyriešený problém so žolíkmi, ale aj nám ostatným, lebo jolkovia zostanú v utajení!

Vidíš Mirko, všetko zlé je na niečo dobré!

Evka, SSS ti vďačí, že máme novučičké a čistulinké scrabblovnice, zároveň sme ušetrili € za nákup. Už v Nitre sme hrali na dvanástich panenských scrabblovniciach, ďalšie štyri „panny“ prídu do spolku ešte v tomto roku a posledné štyri v budúcom roku. Ak by niekto chcel ďalšie, bude si ich musieť zaobstarať sám :)) Len tak ďalej, Evka, my ťa zato budeme mať ešte radšej ako doteraz!

 To bolo nateraz z Nitry všetko. Uvidíme sa v Partizánskom dňa 30.6. !

                                                                 Organizátorka Viera Jambrichová