Košice

5. mája 2012


Gymnázium
, Park mládeže 5, Košice.

Príchod zo smeru Prešov
:
Zídete z Chvalabohu do Košíc a pokračujete smer SPIŠSKÁ NOVÁ VES / CENTRUM. Na prvej svetelnej križovatke zabočíte doprava a ste na Vodárenskej ulici. 20 m za križovatkou po ľavej strane je Gymnázium Park mládeže - žltá fasáda. Plot zo zvislých kovových profilov natretých na zeleno je prerušený bránou na školský dvor, vojdete a na dvore zaparkujete. Turnaj bude v pavilóne hneď za bránou po pravej strane, na poschodí.

Príchod zo smeru Michalovce :
Po príchode do Košíc prejdete cez dva semafory a zabočíte doprava, smer PREŠOV / SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Prejdete celé sídlisko Furča, asi po cca 1,5 km budú smerové tabule, vyberiete si smer ROŽŇAVA / SPIŠSKÁ NOVÁ VES (rovno). Pokračujete stále po hlavnej a na svetelnej križovatke zabočíte doprava a ste na Vodárenskej ulici. 20 m za križovatkou po ľavej strane je Gymnázium Park mládeže - žltá fasáda. Ďalej ako v podčiarknutej časti „Príchod od Prešova“.

Príchod zo smeru Rožňava :
Po príchode do Košíc prídete na kruhový objazd, zabočíte na smer SPIŠSKÁ NOVÁ VES. Je  to tretí výjazd, resp. obrat o 270 stupňov. Pôjdete stále po hlavnej, cez celé sídlisko Terasa. Rátajte semafory. Pred ôsmym je smerová tabuľa MICHALOVCE / PREŠOV / SPIŠSKÁ NOVÁ VES - to je váš smer. Znovu rátajte semafory; idete po hlavnej a na štvrtom semafore zabočíte doľava, smer Kysak. Pokračujte komótne, do štvorky by som ani neradil, pretože cca po 150 m je po pravej strane autobusová zastávka VODÁRENSKÁ. Nápis na zastávke je čitateľný aj z auta, ak nepôjdete 120 km/hod. Hneď za zastávkou zabočíte doprava a ste na Vodárenskej ulici. Pokračujete znovu zľahka, komótne, pretože cca po 150 m je po pravej strane Gymnázium Park mládeže - žltá fasáda. Ďalej ako v podčiarknutej časti „Príchod od Prešova“.


INŠTRUKCIE PRE TÝCH, KTORÍ PRÍDU VLAKOM ALEBO AUTOBUSOM
Obidve stanice sú vedľa seba a majú spoločného menovateľa - Staničné námestie. Tam sú zastávky MHD. Na žel. stanici v hale, v stánku s logom Tipos si kúpite lístky (jeden stojí  55 centov). 20 m pred stanicou sú zastávky autobusov v dvoch radoch. Nájdete si zastávku pre č. 16 a 29, je to v rade bližšie ku stanici. V tom druhom rade by ste nastúpili na opačný smer! Váš cieľ je VODÁRENSKÁ. Pozor, po ceste bude aj zastávka Vodná, nieže vystúpite tam!

Odchody č. 16 :  7:56, 8:18, 8:38, 8:58. 9:17 vystúpite na VODÁRENSKEJ - je to 7. zastávka, cesta trvá 9 minút.
Odchody č. 29:  chodí redšie, cesta trvá o nejakú minútku dlhšie a vystúpite na 8. zastávke, samozrejme tiež VODÁRENSKÁ.
Pokračujete chôdzou, podľa popisu ako v podčiarknutej časti „Príchod od Prešova.
Učastníci, ktorí  kvôli nepriaznivým spojom vedia vopred, že budú v časovej tiesni, dajte prosím vedieť organizátorom, aby sme pre vás prišli na Staničné námestie.