Žilina

23. februára 2008

Príchod od Košíc resp. od Martina

Pri vjazde do Žiliny je prvá veľká svetelná križovatka pri Hypermarkete TESCO. Na nej zatočíme doľava  a asi po 2 km prejdeme pod podjazd a z ľavého jazdného pruhu pokračujeme smerom na Centrum. Prídeme na kruh. objazd a z neho na 1. odbočke odbočíme doprava. Hneď za kruh. objazdom vľavo je žltá budova – to je Rondel klub 23, miesto turnaja. Aby sme sa tam dostali, musíme sa z pravého jazdného pruhu otočiť do protismeru – napr. na blízkej zastávke MHD. Parkovať možno pred vchodom do budovy.

Príchod od Bratislavy:

Pri vjazde do Žiliny cez Žilinu-Strážov prejdeme cez most cez rieku Rajčanku a po chvíli  míňame benzinku. Za ňou zatočíme doprava smer Centrum. Po cca 300m zabočíme doľava (stále smer Centrum). Prídeme na kruh. objazd a z neho na 3. odbočke odbočíme doprava. Hneď za kruh. objazdom vľavo je žltá budova  – to je Rondel klub 23, miesto turnaja. Aby sme sa tam dostali, musíme sa z pravého jazdného pruhu otočiť do protismeru – napr. na blízkej zastávke MHD.  Parkovať možno pred vchodom do budovy.

Príchod od Prievidze:

Pri vjazde do Žiliny míňame po pravej strane vysokú budovu Váhostavu. Pokračujeme po hlavnej, až sa dostaneme na kruhový objazd a z neho na 1. odbočke odbočíme doprava. Hneď za kruh. objazdom vľavo je žltá budova – to je Rondel klub 23, miesto turnaja. Aby sme sa tam dostali, musíme sa z pravého jazdného pruhu otočiť do protismeru – napr. na blízkej zastávke MHD. Parkovať možno pred vchodom do budovy.

Príchod od Čadce:

Pri vjazde do Žiliny sa držíme smeru Žilina-Centrum, až kým sa nedostaneme na kruhový objazd. Na  3. odbočke kruhového objazdu zabočíme doprava. Hneď za kruh. objazdom vľavo je žltá budova – to je Rondel klub 23, miesto turnaja. Aby sme sa tam dostali, musíme sa z pravého jazdného pruhu otočiť do protismeru – napr. na blízkej zastávke MHD.  Parkovať možno pred vchodom do budovy.

INŠTRUKCIE PRE TÝCH, KTORÍ PRÍDU VLAKOM ALEBO AUTOBUSOM

Zastávka MHD, na ktorú sa potrebujeme dostať, je hneď pri východe zo železničnej stanice. Po vystúpení z vlaku treba vojsť do vestibulu stanice (nepokračovať podchodom na druhú stranu ulice). Po odchode z vestibulu stanice zabočíme doprava, kde je zastávka MHD. Autobusová stanica je 5 minút od železničnej stanice. Na zastávke MHD nastúpime na  č. 6. V sobotu odchádza o 8:13 a 8:33 h. Vystúpime na Hálkovej (3. zastávka). 50 m od miesta, kde vystúpime, je na pravej strane nižšia žltá budova - Rondel klub 23- miesto turnaja. Z hlavnej stanice sa cez centrum dá pohodlne za 20-25 min. prísť na miesto aj pešo.