► EKKLLNOOOPSSSVÝ SCRABBLE ► EKLNOSSVÝ SPOLOK SCRABBLE ► SLOVENSKÝ SPOLOK SCRABBLE ◄
6. kvalifikačný turnaj na 8. MS v SCRABBLE Komárno, 27. 5. 2006
 ► prístupová cesta  ► mapa 1 (Komárno)
 
    6. kvalifikačný turnaj na 8. MS v SCRABBLE sa uskutoční v sobotu 27. mája 2006 v reštaurácii Korzo na Sennom trhu v Komárne. Začiatok turnaja je o 9,00.

 
    Poznámka pre pamätníkov
 
    Počas nultých MS bolo v reštaurácii Korzo občerstvenie - napchávali sme sa vtedy párkami s horčicou.

 
    Príchod zo smeru Bratislava i Hurbanovo
 
    Reštauráciu Korzo nájdete úplne jednoducho. Navigácia platí rovnako pre príchod od Bratislavy aj od Hurbanova - držte sa smeru na Budapešť a na tretej svetelnej križovatke odbočte doprava. Po hlavnej ceste, cca po 100 m, sa dostanete rovno pred starú vodárenskú vežu. Reštaurácia Korzo je presne oproti tejto veži v budove Zdravcentra na prízemí vpravo. Je tam aj pomerne dosť veľa parkovacích miest.

 
    Príchod zo smeru Kolárovo
 
    Pri ceste z Kolárova je navigácia závislá od toho, kde sa napojíte na hlavnú cestu. Ak po vjazde do Komárna budete pokračovať po prejazde železničného priecestia rovno, takže pôjdete popri OD Kaufland, a na križovatke za Kauflandom sa dáte doľava, potom pre Vás platí to isté čo pre ostatných - držte smer Budapešť a na tretej svetelnej križovatke sa dáte doprava. Tam cca po 100 m dorazíte pred vodárenskú vežu.

 
    Príchod zo smeru Budapešť
 
    Pre tých, ktorí by pricestovali z Maďarska, je potrebné na prvej svetelnej križovatke zabočiť doľava a ísť ešte cca 100 m po hlavnej ceste, aby dorazili rovno pod vodárenskú vežu.

 
    Príchod vlakom a autobusom
 
    Tí z Vás, ktorí pricestujú vlakom, vyjdú sa zo staničnej budovy, zídu dole schodmi a pôjdu po chodníku po ľavej strane. Keď bez úrazu prejdú cez svetelnú križovatku budú po ľavej ruke míňať budovu divadla a potom už nasleduje Zdravcentrum (pôvodne OV KSS). Od vlakovej stanice je to cca 280 m. Cesta z autobusovej stanice je podobne krátka, autobusová stanica sa nachádza asi 40 m doľava pri pohľade od budovy železničnej stanice.